brainstorm sessie voor Multipassionate ondernemers

Brainstorm

1 op 1 sessie 

Wil je een Multipassionate vriendelijk bedrijf bouwen dat past bij je veelzijdige persoonlijkheid? Zoek je een sparringspartner?
Schuif dan bij mij aan tafel!

Je bent een Multipassionate ondernemer en kiezen voor één specialistie past niet bij je veelzijdige persoonlijkheid. Bovendien ontwikkel je je snel en veranderen je interesses soms ook in een rap tempo.

En dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee in je bedrijf:

 • Je loopt vast in de zee aan ideeën.

 • Je hebt geen focus of richting meer en vliegt alle kanten op.

 • Je kunt zoveel en je vindt zoveel leuk dat je niet weet wat te kiezen.

 • Je stelt steeds uit omdat je niet weet waar te beginnen.

 • Je bent uit je jasje gegroeid en je bedrijf is toe aan een upgrade.

 • Je aanbod is te versnipperd en verkopen vind je daarom lastig.

 • Je bent niet goed zichtbaar waardoor potentiele klanten je niet kunnen vinden.

 • Je staat met je mond vol tanden als iemand je vraagt wat je doet. (Pitch).

 • Je bent bang je geloofwaardigheid te verliezen omdat je steeds wat anders doet.

 • Je communciatie is onduidelijk waardoor anderen je niet meer kunnen volgen.

 • Je wilt meer online gaan werken maar weet niet hoe dat aan te pakken.

Next level

Tijd om opnieuw je (multi)focus te bepalen en overzicht te creëren zodat je doorgroeit en een Multipassionate vriendelijk bedrijf kunt bouwen.

Op naar meer groei!

Maar wel door je eigen pad te lopen. Zonder concessies te doen aan je veelzijdige persoonlijkheid en je behoefte aan afwisseling. Zodat je 100% jezelf kunt zijn in je bedrijf.

Dionne Hendriks Coach voor Multipassionates

Zandbak sessie

Tijdens de 1 op 1 sessie duiken we ook de zandbak in. Op een speelse manier gaan we jouw bedrijf systemisch in kaart brengen. Wat is je huidige situatie en waar wil je naar toe? 

Brainstorm sessie Judith Ketelslegers Multipassionate MultiDonnas

Judith Ketelslegers

www.foresightee.com

Wat een héérlijk gesprek vond ik het. Echt bedankt. Ik ben meteen erna gaan wandelen en heb m'n werk aan de kant geschoven. Ik ben nog nooit zo dicht bij de rode draad geweest.

Samen met Dionne heb ik in de Brainstorm sessie gewerkt aan mijn bedrijf. Het was fijn dat we ruim de tijd hadden want daardoor konden we ook echt de diepte induiken. Dionne luistert en denkt actief mee, stelt veel vragen waardoor het gesprek inhoudelijk grote stappen vooruit neemt. Wat ik heel prettig vond aan het gesprek is dat ik de vrijheid voelde om alle kanten uit te kunnen springen en dat Dionne daar ook structuur in aanbracht en soms even terug pakte om bepaalde onderwerpen eerst af te ronden, voordat we verder gingen met het volgende.

We kijken naar

 • Hoe jij een Multipassionate vriendelijk bedrijf bouwt.

 • Wat de rode draad, de kapstok, in je bedrijf is?

 • Hoe je van jouw toffe ideeën een sterk business concept maakt.

 • Wat je WHY is, je drijfveer waarom je doet wat je doet?

 • Hoe jij je onderscheidt in een overvolle markt.

 • Hoe je op een overzichtelijk manier meerdere prodcuten en diensten aanbiedt op je website.

 • Voor wie jouw product of dienst het meest geschikt is.

 • Jouw pitch zodat je goed kunt verwoorden wat je allemaal doet.

 • Hoe je onderneemt op jouw voorwaarden.

 • Hoe je jouw bedrijft kunt upgraden en opschalen

Investering

Een Brainstorm sessie van 2 1/2 uur kost € 225,- exclusief btw. Interesse? Stuur me dan een mail. We prikken een datum en gaan samen aan de slag.

Wie is Dionne

Inmiddels heb ik al meer dan honderd Multipassionate ondernemers geholpen met het starten of met de groei van hun bedrijf. De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in het werken met deze vrouwelijke Multipassionate ondernemers maakt dat ik weet wat de uitdagingen zijn. Maar ook hoe ze een bedrijf creëren dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. 

'Je moet kiezen voor een niche' of 'Niet kiezen is klanten verliezen', is een uitspraak die je nooit en te nimmer zult horen uit mijn mond. Omdat veel Multipassionates juist hierop vastlopen. Je vraagt een vogel toch ook niet om zich als een vis te gedragen. Een Multipassionate heeft een andere aanpak nodig. En ik help je daar graag bij.

Multipassionate proof bedrijf
Ik ben al 8 jaar ondernemer maar sinds ik weet dat ik een Multipassionate ben, heb ik mijn bedrijf totaal anders ingericht. Ik heb nu een multifocus bedrijf waarin meerdere interesses en passies samen komen zodat ik helemaal in mijn element bent en het beste in mezelf naar boven haal. 

Zo'n multifocus bedrijf kun jij ook creëren. In een 1 op 1 Brainstorm sessie gaan we terug naar de basis, terug naar de tekentafel, terug naar je why, om van daaruit weer te gaan bouwen met alle kennis, kunde en ervaring die je nu hebt. 

Zin in het bouwen van een bedrijf dat naadloos aansluit bij jouw veelzijdige persoonlijkheid? Ik denk graag met je mee. Stuur me dan een mail.

Dionne

Brainstorm sessie Multidonnas Multipassionate ondernemer

Karen van de Wiel

www.karenvandewiel.nl

Het allereerste moment dat ik bij Dionne binnenkwam voelde gelijk vertrouwd. Thuiskomen en jezelf kunnen zijn. Het was elke keer een zeer mooi gesprek met een gelijkgestemde. Iemand die niet opkijkt dat je anders bent dan de gemiddeld mens. Dionne laat je praten en geeft je alle ruimte en vrijheid om alles te zeggen. Ze spiegelt heel goed en zegt de juiste dingen op het juiste moment. Het traject was heel fijn. Ik ben meer in mezelf gaan geloven en gaan staan voor wie ik wil zijn en wat ik te bieden heb. Mijn talenten neerzetten op mijn manier. Dionne laat steeds weer het belang van authenticiteit zien. Dit traject heeft voor goede nieuwe teksten op mijn website gezorgd en een duidelijk aanbod als coach.

Scroll naar top