Business boost Multipassionates

One session Business Boost

Voor Multipassionates

Je bent een Multipassionate ondernemer met meerdere passies, talenten, interesses, 1001 ideeën én je ziet overal mogelijkheden en kansen. Bovendien ontwikkel je je snel en veranderen je interesses soms ook in een rap tempo. 
En dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee in je bedrijf:

Je loopt vast in een zee aan ideeën, je vindt zoveel leuk en kunt ook zoveel. Je weet niet wat te kiezen en het liefst wil je helemaal niet kiezen. Je mist focus en richting en vliegt alle kanten op. Je aanbod is versnipperd en je bent je geloofwaardigheid aan het verliezen door alles wat je steeds oppakt en misschien wel niet afmaakt. 

Kortom: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tijd voor een ...

ONE SESSION BUSINESS BOOST
Zodat je weer focus en richting hebt in je bedrijf. Een helder stappenplan. 

KORT VERSUS LANG
Je wilt graag met iemand sparren maar bent niet op zoek naar een lang business coach traject. Daarom de Business Boost! Veel ondernemers boeken één keer in de zoveel tijd weer een boost als ze bijvoorbeeld klaar zijn om met hun bedrijf naar de the next level te gaan. Of als ze even door de bomen het bos niet meer zien doordat ze een snelle ontwikkeling hebben doorgemaakt

One session

Eén sessie kan het verschil maken! Vaak is er maar een klein zetje nodig om weer helderheid en focus te creëren.

Kort krachtig en to the point!

'Als ik nu tegenover je zit, welke vraag zou je me dan willen stellen?

 • Hoe combineer ik verschillende passies in mijn bedrijf?
 • Wat is mijn WHY? 
 • Wat is de rode draad in alles wat ik doe? 
 • Ik wil een eigen bedrijf starten maar waar begin ik?
 • Mijn aanbod is nu los zand, hoe kan ik hier meer een geheel van maken?
 • Ik kan zoveel en vind zoveel leuk, wat is dan een strategisch goede keuze?
 • Mijn klanten blijven uit, wat doe ik verkeerd?
 • Ik ben teveel ballen in de lucht aan het houden en wil dit veranderen, maar hoe?
 • Welk verdienmodel zou voor mij kunnen werken?
 • Ik heb allerlei ideeën, welke pak ik op en welke niet? 
 • Hoe krijg ik meer focus en structuur in mijn bedrijf?
 • Ik zie door de bomen het bos niet meer, wat nu?
 • Of  heb je een andere mooie vraag?

Investering

Een Business Boost sessie van een uur kost tijdelijk € 97,- exclusief btw. Nu tijdelijk met een gratis opvolg sessie van 20 minuten.
Ben jij klaar voor de boost?

Coaching voor Multipassionates

Jouw coach

Mijn naam is Dionne Hendriks, multipassionate in hart en nieren, ik weet feilloos waar de behoefte van veelzijdige ondernemende vrouwen ligt. Uit eigen ervaring weet ik wat een Multipassionate ondernemer nodig heeft om te floreren en wat juist averechts werkt. De afgelopen jaren heb ik meer dan honderd Multipassionate ondernemers geholpen met het creëren van een bedrijf dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. 

'Je moet kiezen voor een niche om een succesvol bedrijf op te bouwen', dat is wat je voortdurend om je heen hoort. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en ik ontdek graag samen met jou wat jouw weg is.

Deze ondernemers gingen je voor....

Anne de la Croix over de 1 op 1 Business Boost:

Brainstorm sessie Judith Ketelslegers Multipassionate MultiDonnas

Judith Ketelslegers

www.foresightee.com

Wat een héérlijke brainstorm sessie vond ik het. Echt bedankt. Ik ben meteen erna gaan wandelen en heb m'n werk aan de kant geschoven. Ik ben nog nooit zo dicht bij de rode draad geweest.

Samen met Dionne heb ik in de Brainstorm sessie gewerkt aan mijn bedrijf. Het was fijn dat we ruim de tijd hadden want daardoor konden we ook echt de diepte induiken. Dionne luistert en denkt actief mee, stelt veel vragen waardoor het gesprek inhoudelijk grote stappen vooruit neemt. Wat ik heel prettig vond aan het gesprek is dat ik de vrijheid voelde om alle kanten uit te kunnen springen en dat Dionne daar ook structuur in aanbracht en soms even terug pakte om bepaalde onderwerpen eerst af te ronden, voordat we verder gingen met het volgende.

Brainstorm sessie Multidonnas Multipassionate ondernemer

Karen van de Wiel

www.karenvandewiel.nl

Het allereerste moment dat ik bij Dionne binnenkwam voelde gelijk vertrouwd. Thuiskomen en jezelf kunnen zijn. Het was elke keer een zeer mooi gesprek met een gelijkgestemde. Iemand die niet opkijkt dat je anders bent dan de gemiddeld mens. Dionne laat je praten en geeft je alle ruimte en vrijheid om alles te zeggen. Ze spiegelt heel goed en zegt de juiste dingen op het juiste moment. Het traject was heel fijn. Ik ben meer in mezelf gaan geloven en gaan staan voor wie ik wil zijn en wat ik te bieden heb. Mijn talenten neerzetten op mijn manier. Dionne laat steeds weer het belang van authenticiteit zien. Dit traject heeft voor goede nieuwe teksten op mijn website gezorgd en een duidelijk aanbod als coach.

Scroll naar top