business coach traject Multipassionates

Business Coach Traject

Snelle ontwikkeling
Je bent een Multipassionate ondernemer met meerdere passies, talenten, interesses én je ziet overal mogelijkheden en kansen. Je ontwikkelt je snel en je interesses veranderen in een rap tempo.

Ideeën fontein
Je bruist van de ideeën en het zijn er meer dan je kunt uitvoeren, uitwerken of manifesteren. En al die ideeën zijn ook nog eens kei goed. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Het is lastig om focus te houden op datgene waar je mee bezig bent en ook het afmaken schiet er vaak bij in. 

De energie van een nieuw idee is zo hoog waardoor het een enorme aantrekkingskracht heeft. De kans is groot dat je huidige project daardoor stil komt te liggen. Dat is niet erg als dat één keer gebeurt maar als dit herhaaldelijk gebeurt bouw je niets op. 

Het gaat alle kanten op
Je mist focus en richting en vliegt alle kanten op. Je aanbod is versnipperd en je bent je geloofwaardigheid aan het verliezen door alles wat je steeds oppakt en misschien wel niet afmaakt. 

Geen kleine niche
Je hebt uitdaging, afwisseling en vernieuwing nodig. Daarom werkt het kiezen van een kleine niche niet voor jou. Je zoekt een manier van ondernemen die past bij je veelzijdige persoonlijkheid.

1000 in een dozijn
Of je wilt een eigen bedrijf starten maar je hebt geen idee hoe het aan te pakken. Hoe je dit in een leuk concept giet en je jezelf onderscheidend positioneert. Er is al zoveel van hetzelfde en als je iets niet wilt is het wel 1000 in een dozijn zijn. 

Uit je comfortzone
Natuurlijk kun je op je eigen houtje ergens een online training volgen maar je weet van jezelf dat je een stok achter de deur nodig hebt om door te pakken. De kans is groot dat je anders voortijdig afhaakt. Daarnaast weet je ook dat als je uit je comfortzone moet stappen, je allerlei excuses bedenkt om dat maar niet te doen. En voordat je het weet spat je droom van een succesvol bedrijf uiteen. Hoe zonde is dat?

Investering 1 op 1 traject

De investering voor dit traject is € 559,- exclusief btw.
In dit traject ga je keuzes maken die 100% bij je passen zodat je een uniek bedrijf neerzet dat naadloos aansluit bij jouw veelzijdige persoonlijkheid.

Het 1 op 1 traject (2 maanden) bestaat uit vier online business coach sessies van een uur. Daarnaast kun je me altijd mailen als je een vraag hebt. Ook krijg je opdrachten waarmee je tussendoor zelf aan de slag kunt. Zodat je aan het einde van het traject een stevige basis hebt staan voor je bedrijf, dat toffe idee uitgewerkt hebt of je bedrijf naar the next level hebt gebracht.

Wil je direct starten? Klik dan op de oranje knop. Wil je graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek, stuur me dan een mail.

Business coach traject Mulltipassionates

Business Coach Traject

Ik denk met je mee, stel kritische vragen, daag je uit en zet mijn 1001 ideeën brein in om samen met jou iets unieks te creëren. Ik zie namelijk over mogelijkheden en kansen. Het zijn er zoveel dat ik nog drie nieuwe levens nodig heb om ze zelf allemaal te verwezenlijken. Daarom kun je mijn brein lenen tijdens onze sessies.

Door mijn ervaring als business coach én transformatie coach weet ik dat het bouwen van een succesvol bedrijf start bij het creëren van leiderschap in jezelf. Als je een authentieke en zelfverzekerde ondernemer wil zijn, dan is persoonlijke ontwikkeling dé weg naar succes. 

Ga je met mij aan de slag voor je bedrijf, dan krijg je er dus ook persoonlijke coaching bij. Want als jij goed in je vel zit als ondernemer, zie je dat terug in de groei van je bedrijf. 

Wie is jouw business coach?

Mijn naam is Dionne Hendriks, Multipassionate in hart en nieren. Ik weet feilloos waar de behoefte van veelzijdige ondernemende vrouwen ligt. Uit eigen ervaring weet ik wat een Multipassionate ondernemer nodig heeft om te floreren en wat juist averechts werkt. De afgelopen jaren heb ik meer dan honderd Multipassionate ondernemers geholpen met het creëren van een bedrijf dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid.

'Je moet kiezen voor een niche om een succesvol bedrijf op te bouwen', dat is wat je voortdurend om je heen hoort. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en ik ontdek graag samen wat jouw weg is.

Scroll naar top