Coaching Multipassionates

1 op 1 Coaching voor Multipassionates

Persoonlijke boost Multipassionates

ONE SESSION PERSONAL BOOST

Soms zijn er van die momenten in je leven dat je denkt: 'En nu zou ik graag eens een coach willen spreken en kijken hoe ik dit anders kan aanpakken. Ik ben er helemaal klaar mee'. Je komt steeds weer in hetzelfde gedoe terecht op je werk, in je bedrijf of je privé-leven.Tijd voor one session Personal Boost

Business coach Multipassionates

1 OP 1 PERSONAL traject

Leiderschap, je hoort het momenteel overal. Neem leiderschap over je leven. Klinkt simpel maar het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vaak is er meer voor nodig om structureel iets te veranderen in je leven. Als transformatie coach loop ik graag een stuk met je mee op je levenspad. 

Coaching voor Multipassionates

ONE SESSION BUSINESS BOOST  

Je loopt vast in je bedrijf. Je vliegt alle kanten op, ziet door de bomen het bos niet meer.Je kunt zoveel, vindt zoveel leuk en je ontwikkelt je in rap tempo. In een one session business boost gaan we terug naar de tekentafel en jouw bedrijf opnieuw vormgeven. Er is niet altijd een lang traject nodig.

Business coach multipassionates

1 OP 1 BUSINESS traject

Als business coach help ik je met het bouwen van een bloeiend bedrijf dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid. Wat als er een coach is met een warme persoonlijkheid en een enthousiaste energie die jou support, eerlijke feedback geeft en met je meedenkt?

Scroll naar top