Multidonna Multipassionate kansdenker

Een Multipassionate is een Kansdenker

Kansdenkers zijn mensen die altijd mogelijkheden zien, vol enthousiasme aan het werk gaan, een positieve energie brengen in overleggen, kansen aangrijpen, zichzelf doelen stellen om zich te ontwikkelen en vooruit te komen. Ze weten zich te herpakken bij teleurstellingen en werken aan een positieve mindset.

Multipassionates zijn kansdenkers. Wat een prachtig woord wat geheel de lading dekt en veel positiviteit uitstraalt. Kansdenkers ervaren het leven als een plaats van mogelijkheden om wensen, verlangens en doelen te realiseren. Te leren door reflecteren.

Kansdenkers zijn zich ervan bewust dat door te denken als ‘normaal’, de werkelijkheid zich ook aandient als ‘standaard’. Daarom zijn ze voortdurend op zoek naar het ‘anders denken’.

Kansdenkers zijn onmisbaar voor bedrijven, ze zorgen voor vooruitgang en ontwikkeling in een organisatie. Het zijn de mensen die hun doelen ‘bevlogen realiseren’. Kwaliteiten die ook voor ondernemers met een eigen bedrijf, super waardevol zijn.

MultiDonnas zijn Kansdenkers.

Zo, die kun je in je zak steken!

Dionne

P.S. Ontmoet je graag andere Kansdenkers?
Ken je de besloten MultiDonnas Facebookgroep al?

Lees ook:

En de titel van het boek is…

‘Als je een boek zou schrijven over jezelf, wat zou dan de titel zijn?, vroeg ze me. Ik hoefde niet lang na te denken: Rupsje Nooit Genoeg! Ken je dat ontzettend leuke kinderboek? Over dat groene rupsje met dat rode kopje die eigenlijk altijd honger heeft? Op maandag at hij zich dwars door een appel heen, …

En de titel van het boek is… Lees verder »

Avatar

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, The place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, The place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar top