Had ik maar één ding waar ik vol voor kan gaan. MultiDonnas

Had ik maar één ding waar ik vol voor kan gaan

Je bent op een verjaardag waar je nauwelijks mensen kent en raakt aan de praat met iemand. Al snel gaat het over wat je zoal doet in het dagelijks leven. De ander heeft net in een paar zinnen vertelt over haar bedrijf of baan. En nou moet jij ….

Het wordt opeens heel druk in je hoofd. Je bent aan het praten maar ondertussen maakt je brein overuren. Je doet namelijk niet één ding, je doet een heleboel dingen. Je vindt niet één ding leuk, maar juist een heleboel. Terwijl je aan het praten bent, vraag je je af of de ander je nog wel kan volgen. Je besluit al snel om de helft achterwege te laten om te voorkomen dat anderen denken dat je niet kunt kiezen of niet serieus bent. Je past je aan! Alweer…

En misschien denk je op zo’n moment ook wel “Had ik maar één ding waar ik vol voor kan gaan. Gewoon ergens in uitblinken en klaar, goed uit te leggen”.

Ja dat zou het leven inderdaad een stuk gemakkelijker maken MAAR ook een stuk saaier. En dat is nou juist waar je niet goed op gaat. Je krijgt energie van afwisseling, verandering, vernieuwing en uitdaging. En daarom is het superbelangrijk om daar ook rekening mee te houden en jezelf niet in een hokje te stoppen als dat niet bij je past.

Toch kun je als veelzijdige ondernemer met meerdere passies, talenten en 1001 ideeën een bedrijf bouwen dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid. In de gratis workshop op 9 februari vertel ik wat daarvoor belangrijk is zodat jij je niet langer onzeker voelt als je weer iets nieuws in de wereld wilt zetten, maar dat vol passie en enthousiasme kan doen. Zodat je niet hoeft te twijfelen aan je geloofwaardigheid maar er echt vol voor kan gaan.

Doe ook mee aan de online workshop voor vrouwelijke Multipassionates op 9 februari om 20.00 uur. In deze workshop geef ik tips hoe jij kunt werken aan je geloofwaardigheid zonder concessies te doen aan je veelzijdigheid. Deelnemen kost je niets.
 
Wil je erbij zijn?
Ik meld me aan!

Liefs Dionne

Lees ook:

3 manieren van detoxen als multipassionate

Drie detoxen achter elkaar. Call me crazy…. or notAfgelopen maanden ben ik flink aan het detoxen geweest.Ontgiften.Op drie vlakken in mijn leven. Ik begon met een Social Media detoxIs Social Media gif? Dat ligt eraan hoe je het bekijkt. Het is wel verslavend, dat sowieso. Het is een soort automatische piloot geworden want voordat je het …

3 manieren van detoxen als multipassionate Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, The place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, The place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar top