Personality training voor Multipassionates

Training: Jouw Personality Style

Persoonlijke groei en zakelijk succes gaan hand in hand. 
24 september 2021

Als Multipassionate heb je meerdere interesses, passies, talenten en 1001 ideeën. Het ene idee is nog niet in de wereld gezet of het volgende dient zich al weer aan. Daarnaast heb je een grote behoefte aan afwisseling, uitdaging en nieuwe dingen leren, ontdekken en creëren. Je start vol enthousiasme aan iets, maar het afmaken is niet vanzelfsprekend. 

Tot zover de overeenkomsten. Maar er zijn ook behoorlijk wat verschillen.

"Personality begins where comparison ends"

Want geen Multipassionate is hetzelfde:

  • De ene Multipassionate is introvert, de andere extravert maar er bestaat ook een combi
  • De een zet een nieuw idee met gemak in de wereld terwijl de ander blijft twijfelen
  • Sommige Multipassionates varen goed op structuur, anderen krijgen juist energie van een bepaalde mate van chaos
  • De een barst van het zelfvertrouwen en de andere blokkeert door het gebrek eraan
  • Ik ken Multipassionates die tegen een muur van onbegrip aanlopen vanuit hun omgeving, maar anderen totaal niet 
  • Hoe kan het dat de ene Multipassionate moeite met zichtbaarheid heeft en de andere niet?

De training 'Jouw Personality Style' gaat vooral over jou, over wie jij bent, wat voor jou werkt en wat niet. Over hoe jij meer leiderschap kunt nemen over jouw leven. Je krijgt diepgaande inzichten waardoor je jezelf beter gaat begrijpen, anders gaat denken, andere acties gaat nemen en daardoor andere resultaten creëert. 

Personality Styles training voor Multipassionates

Waarom deze Personality training?

Toen ik drie jaar geleden voor het eerst hoorde van Multipassionates vielen er allerlei kwartjes op zijn plek. En niet zo'n beetje ook. Het bruiste en borrelde weer in mij en het leven voelde als één groot avontuur. Vanaf dat moment ben ik me volledig gaan focussen op Multipassionate ondernemers die een bedrijf willen bouwen dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. 

Maar ik bleef al die tijd ook met veel onbeantwoorde vragen zitten. En dat frustreerde me. Vragen die ik dus ook niet kon beantwoorden voor mijn klanten. 

Ik zocht naar verdieping maar er zijn weinig (business) coaches in de wereld die met Multipassionates werken waar ik van kon leren. Als pionier loop je vaak op de troepen vooruit en maak je de weg vrij voor anderen.

Dus ben ik zelf op onderzoek uitgegaan. Ik heb hét gevonden én ik kan niet wachten om al mijn nieuwe kennis en ervaring met je te delen! Deze training over jouw personality style is life changing. 

Een must voor elke Multipassionate. Of je nou ondernemer of werknemer bent. Je gaat niet alleen jezelf zoveel beter begrijpen maar ook de mensen om je heen.

Personality Styles training voor Multipassionates

Jouw trainer: Dionne Hendriks
Business & Transformatie coach

“Whatever the circumstances of your life, the understanding of type can make your perceptions clearer, your judgments sounder, and your life closer to your heart’s desire.”
–Isabel Briggs Myers

Na de training

Duurzaam resultaat ondernemers
Je krijgt energie van nieuwe dingen oppakken maar als het nieuwe eraf is verdwijnt je enthousiasme. Daardoor blijft duurzaam resultaat uit. Na deze training weet je precies wat ervoor nodig is om een duurzaam bedrijf te bouwen.

Werknemers
Na deze training heb je meer zelfkennis en kun je dus heel gericht zoeken naar een job die bij je past. Bij sollicitaties heb je meer zelfvertrouwen omdat je weet wat je kwaliteiten en behoeften zijn. Ook zal het samenwerken met collega's gemakkelijker gaan. 

Minder conflicten
Je relaties veranderen in positieve zin. Je begrijpt waar het onbegrip van je omgeving vandaan komt. Je creëert wederzijds begrip in relaties omdat je je eigen kwaliteiten en valkuilen kent, maar ze ook kunt herkennen bij anderen.

Communicatie 
Je communicatie verbetert met klanten, collega's, je baas, familie en vrienden. Je weet beter wat ervoor nodig is om je boodschap goed over te brengen bij anderen.

Bewuste keuzes
Als Multipassionate heb je de neiging om alle ideeën om te zetten in actie. Na deze training maak je hele bewuste keuzes bij een nieuw idee: actie, parkeren of elimineren?

Iets afmaken
Wanneer iets saai wordt haak je af en pak je graag iets anders op waar je weer energie van krijgt. Je omgeving reageert daar vaak niet goed op: 'Ga je nu alweer iets anders doen?'. Dat overstappen op iets anders geeft op korte termijn een bevredigend gevoel maar op lange termijn haal je er weinig voldoening uit en blijven resultaten uit. Tijd voor verandering!

Balanceren
Je ziet overal mogelijkheden en kansen en kunt je volledig verliezen in iets waar je enthousiast over bent. Je zegt vaak JA zonder na te denken of je er wel tijd voor hebt. Je agenda loopt over. Na deze training weet je wat je kunt doen om meer balans, rust en overzicht in je leven te creëren. 

Meer focus
In plaats van alle kanten op te vliegen, ga je meer focus creëren en efficiënter werken. Hierdoor houd je energie en tijd over voor andere dingen zoals je gezin, vrienden en familie.

Meer klanten
Je bent je bewust van wat ervoor nodig is om van een potentiële klant een klant te maken. 

Boost aan zelfvertrouwen
Aan het einde van deze training ga je ‘naar huis’ met een boost aan zelfinzicht en zelfvertrouwen. En met een vette knipoog naar jezelf!

Een AHA training

Multipassionate zijn hoor echt bij jou, voor het leven. Het levert je heel veel op maar het kan je ook in de weg zitten als je er niet mee aan de slag gaat. Deze training is een goede investering in jezelf.

In deze training ga je veel AHA momenten beleven. Je krijgt een boost aan zelfkennis die je niet alleen in je persoonlijke leven gaat helpen, maar ook in je werk en je bedrijf.

Een Must voor elke ondernemer maar in het bijzonder voor een Multipassionate ondernemer. 

Investering

De training 'Jouw Personality Style' wordt online gegeven op  24 september 2021.

Starttijd: 9.30 uur
Eindtijd: 12.30 uur
Met een korte pauze tussendoor.

Er komt geen opname.

Deelname aan de training kost:
165,- euro ex btw, inclusief een coach sessie na de training. 

Ontdek Jouw Personality Style!

Scroll naar top