mastermind voor multipassionates

Online Mastermind voor multipassionates

Groeiversneller voor je bedrijf.

Ondernemers die mijn trainingen hebben gevolgd vragen na afloop vaak: 'Kunnen we niet blijven sparren met elkaar? Ik ga het zo missen'.

Ze hebben ervaren hoe motiverend en fijn het is om je te omringen met gelijkgestemde ondernemers die met hetzelfde bezig zijn, namelijk het bouwen van een bloeiend bedrijf dat aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. Waarbij er kritische vragen worden gesteld waardoor jij krachtige keuzes maakt. 

Zit je daar in je eentje

Het is lastig om gemotiveerd te blijven als je in je eentje achter je pc zit. Je ziet je blinde vlekken niet meer en loopt vast in je eigen denken (vaak door je belemmerende overtuigingen). Je twijfelt, stelt maar uit en weet niet goed wat de eerste stap zou kunnen zijn, terwijl je eigenlijk zóóó graag vooruit wil. Een spiegel of een goede reflecterende vraag kan al voldoende zijn om weer door te pakken.

Tijdens een mastermind leer je mij en van de kennis, ervaringen, verhalen, struggles en inzichten van andere multipassionate ondernemers.

Deelnemen aan de mastermind brengt je energiefrequentie omhoog waardoor je gaat dóen, in beweging komt en geïnspireerde acties neemt. Maar het allerbelangrijkste: je blijft dichtbij jezelf en maakt keuzes die aansluiten bij jou veelzijdige persoonlijkheid.

Zodat je puur, authentiek en 100% jezelf kunt zijn als ondernemer. Dat is waar jouw aantrekkingskracht zit als ondernemer.

Mastermind voor Multipassionates en MultiDonnas

Angela Peppelman

www.facebook.com/creatieveprojecten

'Voordat ik in de Mastermind stapte was ik heel onzeker geworden van alles wat ik voorbij zag komen op Social Media over hoe je moet ondernemen. Over de zogenaamde snelweg van A naar B die leidt tot succes en veel geld verdienen. Over de juiste strategieën en methodes..... Ik vond het een verademing dat me in de MultiDonnas Mastermind niets werd opgelegd maar er juist de ruimte was om het totaal op mijn eigen manier te doen. Zo blijf ik dichtbij mezelf als ondernemer en plezier houden in wat ik doe'. 

Wat is een mastermind?

Een mastermind is eigenlijk een soort brainstorm sessie maar dan met een vaste groep ondernemers. Het is heel gefocust en gestructureerd: elke deelnemer krijgt een bepaalde tijd om vragen te stellen en feedback te vragen. De andere deelnemers en ik denken met je mee, houden je spiegels voor en stellen je (kritische) vragen. Maar we spreken ook af welke doelen je wilt behalen in de komende twee weken. Dit alles in een veilige en vertrouwde sfeer. Doordat je beperkte tijd hebt voor je probleem, je twijfel, je angst of wat dan ook, ga je heel effectief en efficiënt te werk. Daardoor gebeurt er veel in korte tijd. En dat is precies de kracht van een mastermind.

"You are the average of the five people you spend the most time with" – Jim Rohn

Cisca van de Kamp over Multipassionate Mastermind

Cisca van de Kamp

www.tikadesignstudion.nl

Omdat mijn website al bijna een jaar "ofline" stond en ik er elke keer maar niet aan toe kwam om hieraan te werken, besloot ik mee te doen met de Mastermind voor Multipassionates. Ik had een stok achter de deur nodig. Mijn grootste struggle in mijn bedrijf is denk ik toch wel mijn zichtbaarheid, dat blijf ik lastig vinden. En daarom vond ik het ook fijn om feedback te krijgen van jou Dionne en de andere deelnemers tijdens de Mastermind sessies. Ik vond het een uitdaging om mijn brede aanbod goed en overzichtelijk over te brengen op mijn website. Maar het is gelukt, ik heb eindelijk mijn website gelanceerd! 

Waarom een mastermind?

 • De perfectionist in jou verdwijnt naar de achtergrond.

 • Belemmerende overtuigingen worden getackeld.

 • Je energie blijft hoog, zodat je veel gemakkelijker in de creatie modus en flow komt.

 • Het antwoord op de vraag wat je precies doet, roept geen stress meer op.

 • Je hebt een klankbord zodat je je nieuwe ideeën kunt toetsen.

 • Je krijgt volop focus, richting en helderheid.

 • Je hakt snel knopen door.

 • Je stapt uit het denken en twijfelen én gaat weer dóen.

 • Je bent gemotiveerder en productiever.

Hoe gaat zo'n mastermind?

Jij brengt jouw vragen in, we brainstormen met z'n allen, geven je eerlijke feedback, stellen je prikkelende vragen en dagen je uit.

Drie maanden, 6 online bijeenkomsten, elke 2 weken. Met een kleine, vaste groep Multipassionate ondernemers

 • Je bent een veelzijdige vrouwelijke ondernemer en zoekende naar hoe je je bedrijf naar de next level brengt en meer klanten aantrekt.

 • Je weet niet goed welke keuzes je moet maken in je brede aanbod en hoe je dit op je website duidelijk communiceert.

 • Je staat met je mond vol tanden als iemand je vraagt wat je doet. Het is soms teveel om op te noemen.

 • Voor je gevoel zwabber je een beetje alle kanten op en mis je focus en richting. Je behoefte aan afwisseling is groot.

 • Je maakt je zorgen over je geloofwaardigheid omdat je snel wisselt van product of dienst.

 • Je blijft nadenken en er volgt geen actie. Deze vicieuze cirkel ken je inmiddels wel en wil je graag doorbreken.

 • De ideeën blijven maar komen...alleen actie nemen blijft uit. En dus ook groei.

 • Het is tijd om door te pakken maar hoe en waar begin je?

 • Je hebt minimaal een jaar een eigen bedrijf en je bent toe aan groei.

 • Je denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen en zegt liever JA EN in plaats van JA MAAR.

 • Je weet dat persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes hand in hand gaan.

Je weet het gewoon even niet meer...

En dat is heel normaal als ondernemer. En zeker als Multipassionate ondernemer waarbij de weg van A naar B niet een rechte snelweg. Maar blijf er niet in hangen. Omring je met andere ondernemers die het beste in je naar boven halen. Die je upliften, spiegels voorhouden en je uitdagen om alles uit jezelf te halen. We hebben allemaal blinde vlekken en soms is het fijn als iemand anders deze wel ziet.

Ik zie het te vaak gebeuren. Ondernemers die blijven ronddraaien in een vicieuze cirkel, niet in staat om er uit te stappen. Dat kan soms weken of zelfs maanden duren. Terwijl één goede vraag bij wijze van spreken jou al weer op standje vooruit zet.

Investering

Drie maanden deelnemen aan de MultiDonnas Mastermind voor slechts € 175,- exclusief btw. Dat zijn 6 mastermind bijeenkomsten die echt het verschil kunnen maken in je bedrijf.

Wanneer start de mastermind?

Laat je naam en e-mailadres achter. Je wordt dan als eerste geïnformeerd over het moment waarop je je kunt aanmelden voor de Mastermind.

dit veld niet invullen s.v.p.

Rianne van der Meijs over de MultiDonnas mastermind

Rianne van der Meijs

www.heinenrianne.nl

'Vorige jaar dacht ik hoe fijn het zou zijn om mensen om mij heen te hebben waarmee ik kan sparren op het gebied van allerlei dingen waar ik tegenaan loop als ondernemer. (Vaak kun je zelf heel lang zitten broeden op iets en blijven hangen in het nadenken over).

Toen Dionne de Mastermind lanceerde heb ik mezelf meteen ingeschreven en heb twee maanden lang om de twee weken geweldige gesprekken gehad met andere ondernemende vrouwen met totaal verschillende invalshoeken. De groep was vanaf het begin veilig en vertrouwd. Met dank aan Dionne die als geen ander deze setting kan creëren. De onderwerpen die aan bod kwamen waren heel divers en vaak ontstonden ze ook tijdens de Mastermind zelf. Hierdoor gingen we ook vrij snel de diepte in, was het soms confronterend en tegelijkertijd verhelderend. De feedback van een ander op jouw blinde vlekken is zo waardevol.

Het heeft mij veel inzichten en duidelijkheid gebracht én ik heb concrete handvatten gekregen. Daarnaast ben ik in een soort van stroomversnelling terecht gekomen op het vlak van mijn business en heb ik belangrijke beslissingen genomen. Door Dionne en de deelneemsters van de Mastermind groep ben ik nu volop in actie, voel ik meer energie en ruimte in mijn hoofd.

Scroll naar top