Multidonnas Tribe
Party time in the

MultiDonnas Tribe

Het is feest. De slingers hangen.
In verband met de opening van het nieuwe MultiDonnas platform
heb ik een speciale training gecreëerd voor jou als Multipassionate ondernemer.

Ben jij een Multipassionate ondernemer?

Je hebt veel afwisseling nodig. Out-of-the-box is your place en innovation your middle name. Een recht pad van A naar B? Dat ken je niet, maar een kronkelpad met afslagen wel!

En je bent een...

 • Enthousiasteling met 1001 ideeën
 • Variatie-freak
 • Innovator
 • Verbinder
 • Kansdenker

Tegelijk volg je ook de adviezen die je om je heen hoort.
Dat je moet kiezen voor één ding en dat goed doen, want anders snappen klanten je niet. En maak nou eerst eens iets af, voordat je aan iets nieuws begint.

Tsja. Dit werkt voor anderen, maar niet voor jou….

Precies. STOP dan ook met doen wat anderen doen en heb het lef om het leven te leven zoals jij wilt, passend bij je veelzijdige persoonlijkheid:

The Multipassionate way of life.
The multipassionate way of life: een veelzijdig en afwisselend leven vol met nieuwe dingen leren, creëren, en ontdekken. Een leven waarin er ruimte is voor jouw niet te stoppen nieuwsgierigheid. Voor al je passies, talenten en interesses. Ruimte om je nieuwe ideeën in de wereld te zetten. Een bedrijf waarin je meerdere passies met elkaar combineert en je juist daardoor onderscheidend en uniek bent. Een kleurrijk leven waarin jij 100% jezelf bent en met volle teugen van geniet.

Voor minder ga je toch niet?

Dussss.......
Pas je niet in dat hokje van één passie per persoon omdat je hart regelmatig in de fik vliegt van iets anders? Stap dan UIT dat hokje en IN de MultiDonnasTribe.

MultiDonnas sta op!

Inmiddels heb ik al meer dan honderd Multipassionate-ondernemers geholpen met het bouwen van een bedrijf dat past bij hun veelzijdige persoonlijkheid.

Daarbij viel me iets op. MultiDonnas zijn ontzettend krachtige vrouwen die diep van binnen heel goed weten wat ze willen, maar vaak het gevoel hebben dat er iets mis met ze is. Omdat ze dingen anders aanvliegen en aanpakken dan anderen, denken ze dat ze het verkeerd doen! En dat raakte me zó! Want lieve MultiDonna, jouw veelzijdigheid is je KRACHT!

In de Tribe ga je die kracht helemaal voelen en omarmen. Samen met andere Multipassionate ondernemers, bruisende collega's die jou begrijpen, net zo snel schakelen en met net zoveel ideeën rondlopen als jij. Leef the multipassionate way of life en ervaar hoe kleurrijk het leven dan is. 

steve-johnson-1fj5teDyPUY-unsplash

Stap in en Stop met

 • Kiezen voor een niche omdat goeroes dat zeggen.
 • Kansen laten liggen en ideeën parkeren omdat je bang bent je geloofwaardigheid te verliezen.
 • Jezelf te vergelijken met specialisten. Juist jouw out-of-the box én holistisch denken maakt je speciaal.
 • Twijfelen aan jezelf omdat je niet alle opleidingen hebt gedaan of niet de juiste diploma's hebt.
 • Alle kanten opvliegen in je bedrijf en door de bomen het bos niet meer zien.
 • Denken dat je zwak bent of een opgever omdat je niet alles afmaakt waar je aan begint.
 • Stiekem toch zoeken naar die ene ultieme passie.
 • Geloven dat je niet kunt kiezen. Jij kiest wel, alleen niet voor één ding.
 • Jezelf aanpassen omdat je het gevoel hebt 'too much' te zijn voor anderen.
 • Concessies doen. Je bent de moeite waard zoals je bent!

Wat is de Tribe?

Persoonlijke ontwikkeling is één van mijn passies. Ik ken mezelf inmiddels door en door: waarom ik iets saai ga vinden en wanneer ik toe ben aan iets nieuws. Dit weten geeft rust. Het maakt dat ik niet langer teleurgesteld ben in mezelf als mijn enthousiasme langzaam weg ebt. Ik snap wat er gebeurt en weet wat ik kan doen om mezelf te herpakken. Zo waardevol om dat van jezelf te weten!

Daarom deel ik mijn learnings van zeven jaar ondernemen als multipassionate met jou en een groep collega-multipassionates. Ik sta naast je, kijk met je mee, laat je de mogelijkheden en kansen zien die er voor je klaar liggen en geef advies waar nodig. 

ZES WEKEN LANG dompel ik je onder in de the multipassionate way of life and business.

Hoe zou het voor je zijn als je

 • Een manier van ondernemen vindt die voor jou werkt?
 • Helder hebt wat jouw volgende stappen zijn in je bedrijf omdat je weer overzicht, multifocus en richting hebt?
 • Andere multipassionate-ondernemers live ontmoet? Er wordt zo vaak aan me gevraagd: 'Dionne, wanneer organiseer je weer een kampvuuravond?' Nou op 11 september!
 • Er weer actie in de taxi komt en je vol enthousiasme en energie aan de slag gaat?
 • Een passend verdienmodel vindt dat naadloos aansluit bij jouw veelzijdige persoonlijkheid en je behoefte aan afwisseling?
 • Kunt sparren en brainstormen met andere multipassionate-ondernemers die jou als geen ander begrijpen? Die net zo snel schakelen als jij en bereid zijn hun ervaringen met je te delen?
 • Zichtbaarder wordt op een authentieke manier?
 • Je niet langer het gevoel hebt dat er wat mis met je is? Omdat je jezelf, je talenten, je valkuilen en je eigen behoeften door en door kent.
 • Je het oordeel van je omgeving daar laat, je eigen pad loopt en een afslag neemt wanneer jij wilt? Omdat je die afwisseling nodig hebt om plezier te houden in wat je doet?

Deelnemer eerdere Tribe

"Opeens doe ik hele nieuwe dingen! Mijn 'Dat kan niet' is veranderd in een 'Dat lijkt me leuk, ik ga het gewoon doen'. De wereld heeft opeens zo veel meer kleur gekregen".

Deelnemer eerdere Mastermind

"Voordat ik in de Mastermind stapte was ik heel onzeker geworden van alles wat ik voorbij zag komen op Social Media over hoe je moet ondernemen. Over de zogenaamde snelweg van A naar B die leidt tot succes en veel geld verdienen. Over de juiste strategieën en methodes..... Ik vond het een verademing dat me in de MultiDonnas Mastermind niets werd opgelegd maar er juist de ruimte was om het totaal op mijn eigen manier te doen. Zo blijf ik dichtbij mezelf als ondernemer en plezier houden in wat ik doe." 

Wat doe je in de Tribe?

 • 25 augustus start 9.30 uur
  Met een Facebook live waarin ik je alles vertel over de 6 weekse interactieve training met veel ruimte voor jouw  persoonlijke vragen.
 • Leren over verschillende multipassionate-verdienmodellen
  Met het juiste verdienmodel kun je een bedrijf bouwen dat past bij je veelzijdige persoonlijkheid.
 • Deelnemen aan de mastermind
  Er zijn twee mastermindmomenten. Je komt dan met een kleine groep online bij elkaar om vragen te stellen en ideeën voor te leggen. Wij als multipassionates hebben een andere kijk op zaken en kunnen ongelooflijk veel van elkaar leren.
 • 1-op-1 brainstormen met Dionne over jouw bedrijf
  In een online sessie van 45 minuten gaan we samen kijken naar hoe jij een  bedrijf bouwt waarin jij je als een multipassionate-vis in het water voelt.
 • Leer jouw ondernemers profiel kennen
  Als je weet wat jouw profiel is, wordt het een stuk gemakkelijker om keuzes te maken wat betreft marketing en focus.
 • Masterclasses volgen voor zelfinzicht
  De live online masterclasses geven je inzicht in wie je bent, wat je kwaliteiten, valkuilen en behoeften zijn. Op die manier kun je de multipassionate way of life liefhebben en koesteren als nooit tevoren omdat het zo kleurrijk, divers en boeiend is! 
 • Pinterest leren inzetten voor je bedrijf
  Pinterest is een superkanaal is voor ondernemers met een breed aanbod en verschillende doelgroepen. Het is dé manier om veel traffic naar je website te leiden. Ik ga mijn Pinterest-account nieuw leven inblazen en laat je stap voor stap zien hoe ik dat doe. 
 • Power-aftrap op maandagochtend 
  Stap op de maandagochtenden (9.30 uur) goed in je energie en profiteer hier de rest van de week van.
 • Kampvuur avond met andere multipassionates 
  Leer andere enthousiaste, gepassioneerde ondernemers kennen en wissel ervaringen uit over jullie veelzijdigheid en hoe je dat terugziet in je bedrijf. We maken er een Multipassionate-feestje van op 11 september 20.00 uur.

Kun je er niet live bijzijn.
Ik neem de Facebook lives en webinars op zodat je altijd terug kunt kijken op het moment dat het jou wel uitkomt.

tomas-malik-1Ya-_vXJC8Q-unsplash

Feest training

Als new-freak bedenk en creëer ik het liefst nieuwe dingen, daar krijg ik de meeste energie van. Wanneer het nieuwe eraf is, is de uitdaging ook gelijk verdwenen en heb ik er minder plezier in. En ik ga alleen nog voor vet VEEL PLEZIER.

Daarom heb ik deze Tribe speciaal voor jou bedacht. Deze unieke samenstelling van allerlei trainingen komt nooit meer terug. En nee, dit is geen marketing truc, daar ben ik niet van. Het is een feestaanbieding vanwege de lancering van het platform MultiDonnas.nl. Een unieke kans voor jou als multipassionate-ondernemer.

Maak nog dit jaar stevige keuzes die jou en je bedrijf een boost geven. We starten op 25 augustus.

Feest prijs

start 25 augustus 2020

€ 197,00 exclusief btw

Klaar voor een nieuwe start?

Na zes weken Multidonnas Tribe ben je klaar voor een nieuwe, frisse start. De tijd van alle kanten opschieten in je bedrijf is voorbij. Je maakt bewuste keuzes en je weet precies wat je volgende stap is. Er is weer (multi)focus, richting en overzicht.

Je omarmt the Multipassionate way of life en daarmee jezelf. Want dat is waar het in essentie om gaat, jezelf zijn. Je kent vast die momenten dat je flink baalt van jezelf. Waarom maak ik nooit iets af? Waarom wil ik steeds weer wat nieuws? Waarom geef ik zo snel op? Bedenk eens hoe fijn is het om jezelf beter te begrijpen, te weten waarom dit gebeurt en jezelf weer te herpakken. 

Het wordt de hoogste tijd dat je gaat staan voor wie je bent, wat je nodig hebt, waar je in gelooft en hoe je in het leven wilt staan. The new YOU!

Over Dionne:

Hier geloof ik niet in

One size fits all
En zeker niet bij multipassionate-ondernemers! Die nemen geen uitgestippelde route van A naar B, maar kiezen regelmatig een afslag. Jij bent uniek en dat mag je ook terugzien in je bedrijf.

Gouden bergen & vette worsten
Ik geloof niet in gouden bergen en vette worsten. ‘Je gaat miljoenen verdienen als je mijn methode volgt!’, dat zul je mij nooit horen zeggen. Niemand kan jou immers succes garanderen, want succes is geen simpelen optelsom als 1 + 1 = 2. Het is afhankelijk van vele factoren. 

Kiezen voor een niche is dé weg naar succes
Het spreekwoord 'Er zijn meer wegen die naar Rome leiden' bestaat niet voor niets. Ook als multipassionate kun je een succesvol bedrijf bouwen én je veelzijdige persoonlijkheid eer aan doen. Het vraagt alleen om een andere aanpak.

Multipassionates zijn oppervlakkig
Multipassionates worden ook wel generalisten genoemd: van heel veel dingen heel weinig weten. Ik heb juist veel multipassionates ontmoet die wel degelijk de diepte in gaan, alleen ze willen niet steeds met hetzelfde bezig zijn. Mijn ervaring is dat multipassionates veel sneller leren dan anderen waardoor het lijkt dat ze oppervlakkig blijven. Maar niets is minder waar.

MultiDonnas Tribe

Hier geloof ik wel in

Ik heb de afgelopen jaren ontzéttend veel geleerd over het ondernemen als multipassionate en ik ga al mijn kennis en ervaring met je delen. Daarmee kun jij ook een bedrijf bouwen dat past bij je veelzijdige persoonlijkheid. Een bedrijf waarin je helemaal jezelf kunt zijn met al je passies, enthousiasme en behoefte aan afwisseling.

Mijn bedrijf is met me meegegroeid. Steeds als mijn jas te strak ging zitten, trok ik een ruimere aan. En nu draag ik een megagrote jas die goddelijk zit, waarin ik me helemaal vrij voel en mezelf kan zijn met al mijn uitspattingen, passies en ideeën.

Zes weken lang ga ik je inspireren en onderdompelen in the multipassionate way of life. Na die zes weken weet wie je bent, wat je nodig hebt, wat je kwaliteiten en valkuilen zijn, hoe je een leven én een bedrijf creëert dat past bij je bruisende persoonlijkheid.

Scroll naar top