Hoe behoud je je geloofwaardigheid als Multipassionate ondernemer met 1001 ideeën?

Workshop 26 februari 9.30 uur:
Vergroot je geloofwaardigheid als Multipassionate!

Je hebt meerdere passies, talenten en 1001 ideeën. Het ene idee is nog niet in de wereld gezet of het volgende dient zich al weer aan. Je hebt een grote behoefte aan afwisseling en je houdt ervan om nieuwe dingen te leren, te ontdekken en te creëren. Daardoor ontwikkel je je snel en veranderen je interesses soms ook in een rap tempo.

Je bent een Multipassionate en kiezen voor één specialisatie of voor een te nauwe niche past niet bij je veelzijdige persoonlijkheid. Het voelt verstikkend en je aandacht gaat op een gegeven moment vanzelf uit naar iets anders. Je kent het vast wel, het ene moment ben je super enthousiast ergens over en het volgende moment denk je….. is dit het nou?

Je kunt nog zo je best doen om dat vuurtje dat langzaam uitdooft tegen te houden maar op een gegeven moment lukt dat niet meer. En ondertussen roept dat stemmetje in je hoofd: ‘Je kunt toch niet weer iets anders gaan doen, ze zien je al aankomen, niemand kan je meer volgen?’ En vaak is het je omgeving die dat ook nog eens bevestigt en aangeeft nog maar weinig vertrouwen te hebben in je nieuwe idee of plan. Je geloofwaardigheid wordt steeds minder.

Hoe geloofwaardig ben je als je steeds iets anders in de wereld zet? Kunnen je volgers jou nog daadwerkelijk volgen? Of maak je je daar weleens (terecht) zorgen over?

Hoe zit het met jouw geloofwaardigheid?

Juist als veelzijdige ondernemer met meerdere passies, talenten, 1001 ideeën, een grote behoefte aan afwisseling en nieuwe dingen leren en ontdekken, kan je je geloofwaardigheid gemakkelijk verliezen.

Daarom organiseer ik een eenmalige gratis online workshop op 26 februari 2021 om 9.30 uur. Zodat jij precies weet hoe jij je gelooftwaardigheid kunt behouden als Multipassionate. Wil je weten hoe je dit doet? Meld je dan zeker aan!

Klik hier om je aan te melden

Deze gratis online workshop is voor jou als

  • Je vast loopt in de zee aan ideeën.

  • Je geen focus of richting meer hebt en alle kanten opvliegt.

  • Je zoveel kunt en leuk vindt dat je niet weet wat te kiezen.

  • Je droomt van een eigen bedrijf maar niet weet waar te beginnen.

  • Je aanbod te versnipperd is en je verkopen daarom lastig vindt.

  • Je niet goed zichtbaar bent en potentiele klanten je niet kunnen vinden.

  • Je met je mond vol tanden staat als iemand je vraagt wat je doet. (Pitch).

  • Je bang bent je geloofwaardigheid te verliezen omdat je steeds wat anders doet.

  • Je communciatie onduidelijk is waardoor anderen je niet meer kunnen volgen.

Hoe behoud je je geloofwaardigheid als Multipassionate ondernemer met 1001 ideeën?

Wie is Dionne

Inmiddels heb ik al meer dan honderd Multipassionate ondernemers geholpen met het starten of met de groei van hun bedrijf. De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in het werken met deze vrouwelijke Multipassionate ondernemers maakt dat ik weet wat de uitdagingen zijn. Maar ook hoe ze een bedrijf creëren dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. En vooral hoe ze hun geloofwaardigheid behouden en toch tegemoet kunnen komen aan hun behoefte aan afwisseling. 

'Je moet kiezen voor een niche' of 'Niet kiezen is klanten verliezen', is een uitspraak die je nooit en te nimmer zult horen uit mijn mond. Omdat veel Multipassionates juist hierop vastlopen. Je vraagt een vogel toch ook niet om zich als een vis te gedragen. Een Multipassionate heeft een andere aanpak nodig. En ik help je daar graag bij.

Multipassionate proof bedrijf
Ik ben al 6 jaar ondernemer maar sinds ik weet dat ik een Multipassionate ben, heb ik mijn bedrijf totaal anders ingericht. Ik heb nu een multifocus bedrijf waarin meerdere interesses en passies samen komen zodat ik helemaal in mijn element bent en het beste in mezelf naar boven haal. Dat is wat ik jou ook gun en daarom organiseer ik deze gratis online workshop.

Scroll naar top