De Multipassionates Netwerk Club
Nieuw

Multipassionates Online Netwerk Club

1 x per maand online (gratis)

Netwerken voor Multipassionates

Dé netwerkclub waar je bruisende vrouwen met meerdere talenten en passies ontmoet. Geforceerde one minute pitches en suf visitiekaartjes uitdelen is een no-go. Dit is netwerken voor:

 • Kansdenkers
 • Ideeën-fonteinen
 • New-freaks 
 • EN-EN denkers
 • Snelle schakelaars
 • Out-of-the-box denkers
 • Nieuwsgierige agen die wars zijn van routine
 • Eeuwige studenten

Enthousiaste vrouwen die lekker buiten de gebaande paden lopen, die hun hart volgen, het heerlijk vinden om 1001 dingen tegelijk te doen en interessante gesprekken willen voeren die echt ergens over gaan.  

Één keer per maand komen we online samen om te sparren over The Multipassionate Way of Life en alles wat jij nodig hebt als veelzijdige vrouw om een leven te creëren dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid.

MultiDonnas, the Multipassionate way of life, work & business

De 1001 ideeën vrouw

Ben jij een vrouw die:

 • Goed kan reflecteren en altijd 1001 ideeën heeft?
 • Soms moet opboksen tegen een maatschappij waar het draait om specialiseren?
 • Niet in een hokje past?
 • Afwisseling en uitdaging nodig heeft?
 • Echt geen concessies wil doen als dit ten koste gaat van je levensvreugde?
 • Altijd nieuwsgierig is naar nieuwe dingen?

En zoek je een plek waar je

 • Jouw energie kunt laten bruisen omdat niemand je raar aankijkt?
 • Anderen ontmoet die net zo denken als jij?
 • Aan één woord genoeg hebt?
 • Nieuwe dingen leert en ontdekt over The Multipassionate Way of Life?
 • Niks MOET?
 • 100% jezelf kunt zijn?

Ont-moeten

Bij de Multipassionates Netwerk Club draait het om ONT-MOETEN.

Elkaar ontmoeten en niks moeten. Want als er één woord is waar jij jeuk van krijgt is het wel MOETEN. Sterker nog, als iemand MOET tegen jou zegt heb jij de neiging om het juist anders te doen.

In deze club ont-moeten we dus. Je moet niks. Hier mag jij jouw pure zelf zijn met alles wat daarbij hoort. Want juist als je dat bent ontstaan de mooiste en eerlijke gesprekken en werken al die bruisende energieën van Multipassionates als een katalysator op elkaar. Dán kom je verder in jouw zoektocht in The Multipassionate Way of Life en voel je je niet meer de enige op aarde die weer eens anders denkt en bevlogen in het leven staat.

Even praktisch

1 x per maand komen we online bij elkaar via Zoom en gaan we in kleine groepjes met elkaar in gesprek over een bepaald Multipassionate onderwerp om later weer bij elkaar te komen, inzichten uit te wisselen en gezamenlijk af te sluiten.

Hoe lang?
De Multipassionate Netwerk Club duurt ongeveer een uur. Lekker kort, efficient en krachtig.

Wanneer?
Voorlopig zijn er geen netwerk avonden.

Kosten?
Deze netwerkbijeenkomsten zijn voor jou helemaal gratis! 

Hoe doe je mee?
Vul eenmalig je naam en email adres in en je ontvangt elke maand een mail met de link naar de Multipassionate Netwerk bijeenkomst.

Leuk, ik doe mee!

dit veld niet invullen s.v.p.

Hoe doen andere Multipassionates het?

Over Dionne:
Routine komt niet voor in mijn woordenboek

Hell NO

One size fits all
Ik ben niet in een hokje te plaatsen. 

Gouden bergen
Ik geloof niet in goeroes en gouden bergen, methodes en stappenplannen die gegarandeerd leiden tot succes. 

Kiezen voor een niche is dé weg naar succes
Je kunt wel degelijke een succesvol bedrijf bouwen dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid.

Multipassionates zijn oppervlakkig
De vergelijking met generalisten wordt vaak getrokken. Ik heb zoveel Multipassionates ontmoet die wel degelijk de diepte in gaan, alleen willen ze zich niet beperken tot één vakgebied.

Hell YES

Ik heb de afgelopen jaren ontzettend veel geleerd over The Multipassionate way of Life, Work & Business. Als life- & business coach deel ik al mijn kennis en ervaring met je zodat ook jij een leven bouwt dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid. Waarin je helemaal jezelf kunt zijn met al je passies, talenten, interesses, enthousiasme én je behoefte aan afwisseling. Voluit en bevlogen leven én genieten is mijn motto.

Online Multipassionates Netwerk Club Nederland
Online Multipassionates Netwerk Club Nederland

Wat vindt Ineke van de Multipassionates Netwerk Club

Echt super blij met het initiatief voor de Multipassionates Netwerk Club! Ik ben zeker geen 'old school' netwerker, het kost mij bakken energie dat praten over 'waarom mensen bij jou moeten zijn'. Het gaat niet echt ergens over.

In de 6-weekse Multidonna's Tribe van Dionne heb ik andere ervaringen opgedaan over wat echt in gesprek gaan voor je kan betekenen en hoe je daar mooie contacten aan overhoudt. 

Wekelijks stelde Dionne een vraag waar ik in eerste instantie liever niet over wilde nadenken, zoals bijvoorbeeld: 'Welk verhaal vertel jij jezelf over het laatste project dat je te snel hebt opgegeven of mee bent gestopt?' 

Een behoorlijk confronterende vraag en dan ook nog in gesprek gaan met anderen over hoe dat voelt.... Ik zag er best even tegenop.
Maar ik heb ervaren hoe fijn het eigenlijk is om ervaringen uit te wisseling in kleinere groepjes. En wat bleek, we liepen allemaal min of meer rond met dezelfde gedachten en dezelfde verhalen. Wat een inzichten kreeg ik door die 15 minuten met elkaar in gesprek te gaan, de kwartjes bleven maar vallen.

Deze manier van netwerken is fijn want het voelt als een procesversneller. Delen is heel vaak herkenning, is inzichten, is weer fris en fruitig door.  

Ineke Liem

Scroll naar top