Header_multidonnas

Ben jij een MULTIPASSIONATE?

I love routine until I am bored.
Then I love excitement until I am overwhelmed. 
Then I love routine again.

 

Herkenbaar?
Dan komt dit je vast ook bekend voor:

Herkenbaar?
Dan komt dit je vast ook bekend voor:

1001 ideeën
Je hebt het ene idee nog niet uitgevoerd of het volgende dient zich al weer aan. Soms loop je vast in de zee van ideeën.

In love with NEW
Nieuwe dingen leren en creëren geeft je voldoening en energie. Zodra het nieuwe eraf is, wordt het saai en gaat je aandacht uit naar iets anders.

Snel schakelen
Je bent flexibel, veerkrachtig en je schakelt snel van het ene naar het andere onderwerp. Juist omdat je al zoveel verschillende dingen hebt gedaan.

Kansdenker
Overal zie je mogelijkheden en kansen en je wordt door van alles en nog wat geïnspireerd. Je snapt niet dat anderen dat niet hebben.

Nieuwsgierig aagje
Jouw nieuwsgierigheid brengt je steeds naar nieuwe werelden, er is zoveel te leren, te ontdekken en te ervaren. Je stopt met iets omdat er nog zoveel méér te ontdekken is, niet omdat je opgeeft.

 

Variatie-Freak
Je voelt je alive and kicking als er afwisseling is in je leven, werk en bedrijf. Anders raak je verveeld en ebt je enthousiasme weg.

Out-of-the-box denker
Je kijkt anders naar situaties en legt verbindingen die anderen niet zien. Wat ook niet altijd makkelijk is: krijg die anderen maar eens mee in jouw idee.

Meer dan één specialisatie
Het leven is voor jou één groot orkest waarin je niet één instrument speelt, maar twee, drie of zelfs meer.

Snelle leerling
Je bent gewend om steeds weer iets nieuws op te pakken en bij nul te beginnen. In korte tijd neem je veel informatie op.

Een ondernemer met zevenmijlslaarzen
Je ontwikkelt je in rap tempo waardoor je aanbod van een (half) jaar geleden al niet meer past bij wie je nu bent.

Ben jij dat?
Dan pas je niet in het hokje van een passie per persoon!
En herken je dit vast ook…

Je omgeving begrijpt je niet altijd.
Je krijgt regelmatig opmerkingen als:

* Ga je nu alweer iets anders doen?
* Zou je niet het ene afmaken voordat je aan iets nieuws begint?
*Kies nou toch eens gewoon!

Je voelt je een snelle opgever.
Daardoor ben je je gaan aanpassen en niet trouw gebleven aan je wat je eigenlijk vindt en voelt.
Want ja, blijkbaar is dat niet normaal…

Ben jij een Multipassionate?

STOP HO!

De tijd van concessies doen is voorbij.
Als jij weet hoe je in elkaar zit en dat omarmt, dan ziet de wereld er weer heerlijk en kleurrijk uit.

OWN IT!

Dan kun jij 100% jezelf zijn en met volle teugen genieten van het leven, je werk en je bedrijf.
The multipassionate way of life, work and business.

GO FOR IT!

Het platform MultiDonnas.nl helpt je hierbij. Je vindt hier artikelen, interviews en trainingen om je te inspireren en steunen bij 100% jezelf zijn, in life, work en business. Het platform is opgezet door Dionne Hendriks, life & business coach en natuurlijk multipassionate-ondernemer.

 • Over Dionne

Ja jij, lieve veelzijdige vrouw.
Ik begrijp je als geen ander.
Ik weet hoe het voelt om niet jezelf te kunnen zijn.

Mijn hele leven voel ik me al anders. Ik vroeg me steeds af:

 • Waarom heb ik zoveel verschillende banen gehad?
 • Waarom wil ik me steeds weer in iets nieuws verdiepen?
 • Waarom volg ik een opleiding of training en doe ik er verder niets mee?
 • Waarom vind ik nog steeds niet mijn ultieme passie gevonden?
 • Waarom vind ik zo snel iets saai?
 • Waarom kunnen andere ondernemers wel voor één ding gaan en ik niet?
 • Wat is er mis met mij?

 

Ik zat in een keurslijf
Aanpassen, dat was wat ik deed. Ik begreep mezelf niet en mijn omgeving had een sterk oordeel over hoe ik in het leven stond. Ik voegde me netjes naar ‘hoe het hoort’:
je leert ergens voor en dat blijf je de rest van je leven doen.

Daar zat ik dan, gevangen in een keurslijf. Ik was fysiotherapeut en ik moest er niet aan denken om dit mijn hele leven te blijven doen. Mijn héle leven! Het idee alleen al. Meerdere specialisaties binnen de fysiotherapie, zou dat het dan zijn? Nee. Er was niet één richting waar ik me verder in wilde specialiseren om dag in, dag uit mee bezig te zijn.

Ook als ondernemer probeerde ik te focussen op één ding, en ook daar liep ik vast. Het voelde alsof ik in een te strakke jas rondliep, die ik niet kon uittrekken. Ken je dat gevoel? Brrrr.

Op het moment dat ik besefte dat ik een multipassionate ben, heb ik meteen een hele grote, ruime jas aangetrokken. Wég met die te kleine jas. Wat een bevrijding! Ruimte om te spelen, te experimenteren en nieuwe dingen te leren, te ontdekken en te creëren. Het leven werd weer leuk, spannend, kleurrijk en afwisselend.

Dag keurslijf, hello world
Klaar ben ik ermee. Ik voeg me niet langer naar de verwachtingen van mijn omgeving en van de maatschappij waarin specialiseren hoog in het vaandel staat. Ik volg mijn eigen pad, ook als ondernemer. Elke keer als ik hoor 'je moet kiezen voor een niche om succesvol te worden', denk ik: 'gelukkig leiden er meerdere wegen naar Rome, en ik geloof dat je met een multifocus ook een bloeiend bedrijf kunt bouwen’.

Mijn bedrijf groeit als nooit tevoren, sinds ik het multipassionate zijn volledig heb omarmd en keuzes maak die aansluiten bij mijn veelzijdige persoonlijkheid. En: ik geniet weer met volle teugen. Ondernemen zonder keurslijf, wat een feest.

Ik ben er voor jou
Inmiddels heb ik al meer dan honderd multipassionates geholpen met het bouwen van een bedrijf dat past bij hun kleurrijke persoonlijkheid. Wil je weten wat ik voor jou als multipassionate-ondernemer kan betekenen? Kijk dan eens bij de trainingen en de 1 op 1 coaching die ik geef. Zodat jij ook een bedrijf kunt bouwen waarin jij 100% jezelf kunt zijn. Dat is pas vrijheid!

MultiPassionates MultiDonnas Dionne
 • Dionne beter leren kennen:

 • Enorme NEW freak in een OUDE boerderij. Ik hou van brocante én van nieuwe dingen leren, ontwikkelen, beleven en creëren. Woon samen met mijn lief en drie kinderen.

 • Smoorverliefd op Argentinië. De natuur, warme cultuur, het lekkere eten... Locatie-onafhankelijk werken is mijn streven zodat ik veel kan reizen (lees mijn reisblog).

 • What you see is what you get. Geen bla bla bla, gouden bergen of vette worsten. Transparantie en eerlijkheid, that's me!

 • Ukelele-leerling. Althans nu dan, dat kan volgende maand weer anders zijn. Dat is voor mij The multipassionate way of life. Dat is hoe ik wil leven!

 • Introverte extravert. Altijd met een vleugje humor en soms een tikje onhandigheid.

 • Pionier op mijn eigen pad. Een kronkelpad van A naar B met heel veel afslagen! Als iedereen linksaf gaat, ga ik naar rechts op zoek naar een nieuwe paden.

 • Leven in lichtheid en overvloed. Dat is voor mij spiritualiteit. Verlicht, ontwaakt, dat zijn niet mijn woorden. Ik geef healings en readings én sta met beide benen op de grond. Mijn intuïtie is mijn kompas en leidend in mijn leven en bedrijf.

 • Passies komen en gaan, maar 'persoonlijke ontwikkeling' blijft. Daar kun je me voor wakker maken. Ik volg regelmatig trainingen om mezelf te blijven ont-wikkelen.

Scroll naar top