Online Pinterest training voor Multipassionates

Pinterest training

Mega interessant voor Multipassionate ondernemers

Als je veelzijdig bent, behoefte hebt aan afwisseling en graag meerdere producten en diensten aanbiedt is Pinterest uitermate geschikt en een stuk gemakkelijker dan andere Social Media kanalen. Zeker als je totaal verschillende producten of diensten aanbiedt en met meerdere doelgroepen werkt. Een geweldige manier om je online zichtbaarheid te vergroten op een nog steeds groeiend en inspirerend platform.

Waarom Pinterest?

Pinterest is een combinatie van een zoekmachine en een Social Media platform en dé manier om meer verkeer naar je website te krijgen.

Facebook:
Sinds Facebook het algoritme heeft aangepast bereik je veel minder mensen met je posts. Daarnaast betaal je veel voor adverteren en de resultaten vallen vaak tegen. Veel mensen zijn Facebook moe en zijn op zoek naar een goed alternatief.

Instagram:
Instragram doet er alles aan om te voorkomen dat je kunt doorklikken naar je website. Terwijl dat juist je doel is als ondernemer: Traffic genereren naar je website. Tenzij je boven de 10.000 volgers uitkomt. Maar veel ondernemers zijn daar nog lang niet. De enige manier om je bereik daar te vergroten is door adverteren. 

Google:
Er is heel wat voor nodig om hoog in de zoekmachine van Goolge terecht te komen. Er worden niet voor niets allerlei trainingen over SEO (Search Engine Optimastion) aangeboden. Zeker als je een beginnende ondernemer bent, een hele klus. 

Voordelen van Pinterest

 • Veel verkeer naar je website, blog of webshop

 • Zoekmachine en Social Media in één

 • Groeiend platform met veel potentie

 • Ook voor beginners interessant

 • Meerdere producten en diensten aanbieden is gemakkelijk

 • Goede manier om mailinglijst te laten groeien

 • Pins kunnen snel viraal gaan

 • Adverteren is mogelijk

 • Uiteindelijk levert je dat meer verkoop op

Online Pinterest training

Ik ga mijn Pinterest zakelijk account van nul af aan weer opbouwen, met alle kennis die ik nu heb. Ik pak het meteen goed aan zodat ik Pinterest daarna kan inzetten om mijn bereik op Social Media te vergroten. 

Van alle stappen die ik zet maak ik een video. Jij kunt deze video's bekijken en dus tegelijk met mij Pinterest gaan inzetten voor jouw bedrijf. 

pinterest-793051_1280-2 Pixabay

Denk je wel eens

 • Wanneer gaat mijn website nou echt omzet genereren?

 • Ik heb al zoveel tijd en geld geïnvesteerd, wanneer krijg ik nu eens verkeer naar mijn website.

 • Ik zit elke dag op Facebook en Instagram maar eigenlijk schiet ik er maar weinig mee op.

 • Ik heb haal geen inspiratie meer uit Facebook, maar wat doe ik dan wel?

 • Ik zit wel op Pinterest maar ik zet het nog niet in voor mijn bedrijf, ik weet niet hoe ik dat moet aanpakken.

 • Het lijkt me wel wat maar kan het niet opbrengen om het helemaal zelf uit te gaan zoeken.

 • Hoe doe ik dat nou op Social Media met al mijn verschillende producten, diensten en doelgroepen?

 • Ik ben Facebook moe en ben toe aan een nieuwe uitdaging waar ik energie van krijg.

Info over de training

Elke week deel ik een aantal uitleg video's over welke stappen ik zet om Pinterest goed neer te zetten voor mijn bedrijf. Zodat jij dit tegelijk voor jezelf kunt doen. Ik kan dus niet van tevoren zeggen hoe lang de training precies duurt. Maar ik ben wel van het doorpakken en hoop het in een aantal weken af te ronden. Als dat niet voor je werkt, dan kun je beter niet meedoen. 

Investering

Deze online Pinterest training kost tijdelijk slechts € 77,00 exclusief btw. Startdatum 1 oktober 2020.

Boost je bedrijf met Pinterest

Vergroot je zichtbaarheid en bereik met Pinterest én genereer meer verkeer naar je website. Zodat potentiële klanten zich kunnen inschrijven voor je nieuwsbrief door middel van een toffe weggever óf een product of dienst bij je kunnen kopen.

Wie is Dionne

Mijn naam is Dionne Hendriks en ik ben Multipassionate in hart en nieren. Ik bruis van de ideeën en heb het ene idee nog niet in de wereld gezet of het volgende dient zich alweer aan. Routine is niet mijn ding, uitdaging wel. Ik vind het heerlijk om me steeds weer in iets nieuwe te verdiepen. Ik ben een echte 'ideeën fontein' en een 'new-freak'. Twee talenten die helemaal tot zijn recht komen in mijn bedrijf. Waardoor ik niet langer hoef te passen in het hokje van één passie per persoon. Want dat ik daar niet gelukkig van word is me inmiddels wel duidelijk geworden. De tijd van concessies doen is voorbij. Het mag helemaal op mijn manier. 

Ik ben altijd op zoek naar manieren om het ondernemen voor Multipassionates gemakkelijker te maken. Want ze volgen vaak niet de snelweg van A naar B maar nemen regelmatig een afslag. Voor Multipassionates is Pinterest een waanzinnig interessant Social Media kanaal, vooral als je meerdere producten en diensten aanbiedt of met meerder doelgroepen werkt. 

Scroll naar top