Multipassionate Multidonnas ene ultieme passie blog

Stop met zoeken naar die ene ultieme passie

Ben jij ook steeds op zoek naar die ene ultieme passie?
Want als jij die ene ultieme passie hebt gevonden, dan komt alles vanzelf goed.
Zo wordt het beeld althans geschetst.

Maar stel dat je als Multipassionate niet één ultieme passie hebt, maar dat het er meer zijn?

Sommige passies komen en gaan.
Andere passies komen, gaan en komen weer terug.
Weer andere passies zijn blijvend.

Keramiek is een passie van me die is verdwenen en ukelele is ervoor in de plaats gekomen.
Fotografie is een passie die komt, gaat en na verloop van tijd weer terug komt.
Persoonlijke ontwikkeling is een passie die er altijd is. Daar kun je me voor wakker maken. 

Door al die jaren met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn ervaar ik veel meer geluk, liefde, overvloed en vrijheid in mijn dagelijks leven. Als ik niets met deze passie doe, dan voelt het alsof er een stukje van mezelf ontbreekt. Deze blijvende passie voed ik zoveel mogelijk door naar coaches te gaan en workshops of trainingen te volgen. En in mijn werk als business coach help ik Multipassionates ondernemers met het bouwen van een bedrijf dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. Maar daarin neem ik altijd een stuk persoonlijke ontwikkeling mee. Ik geloof namelijk dat persoonlijke vrijheid en zakelijk succes hand in hand gaan.

Fotografie is ook echt een passie van me maar ik wil er absoluut niet full-time mee bezig zijn. Het foto’s maken daar zou ik wel elke dag mee bezig kunnen zijn, maar van het bewerken van foto’s heb ik na verloop van tijd genoeg. Daarom doe ik naast mijn werk als Life & Business coach voor Multipassionates ook fotoshoots van ondernemers. Die afwisseling in mijn werk heb ik nodig en op deze manier kan ik ook de passie fotografie blijven voeden. Maar die ene ultieme passie, die heb ik niet gevonden. En eerlijk gezegd, ik zoek er ook niet meer naar.

Welke passies komen en gaan bij jou en heb jij ook een blijvende passie?

Dionne

P.S. FEEST
Pas jij niet in het hokje van één passie per persoon? Wil je ook een bedrijf bouwen dat past bij jouw veelzijdige persoonlijkheid? Kijk dan bij de feestaanbieding voor de opening van het MultiDonnas platform.

Lees ook:

En de titel van het boek is…

‘Als je een boek zou schrijven over jezelf, wat zou dan de titel zijn?, vroeg ze me. Ik hoefde niet lang na te denken: Rupsje Nooit Genoeg! Ken je dat ontzettend leuke kinderboek? Over dat groene rupsje met dat rode kopje die eigenlijk altijd honger heeft? Op maandag at hij zich dwars door een appel heen, …

En de titel van het boek is… Lees verder »

Avatar

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, The place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, The place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar top