Header_training

Trainingen voor Multipassionates

Online training: Jouw idee in 5 weken online

Jouw idee in 5 weken online

In 5 weken één van jouw toffe ideeën uitwerken en er een mooi online product of dienst van maken, zonder meteen te investeren in een dure online academie? In deze online power training ga je ervaren dat je veel meer kunt in 5 weken dan je denkt. Ik garandeer je dat je volop actie neemt!

'Jouw Personality Style' training

Jouw Personality Style

Het Multipassionate zijn levert je heel veel op maar kan je ook in de weg zitten. Ontdek jouw Personality style en vergroot je zelfkennis zodat je jezelf beter gaat begrijpen, anders gaat denken, andere acties gaat nemen en daardoor andere resultaten creëert.

Kapstoktraining Multipassionates Multidonnas

Kapstok training Multipassionates

Ontdek de rode draad in je bedrijf? De kapstok waar je meerdere producten en diensten aan kunt hangen. Werken vanuit een rode draad geeft focus en richting en zorgt ervoor dat je niet alle kanten op vliegt als Multipassionate ondernemer met een grote behoefte aan afwisseling.

zandbak sessie

Zandbak sessie

Als Multipassionate ontwikkel je jezelf in een rap tempo. Waar je een half jaar geleden nog zo enthousiast over was, kan nu totaal verdwenen zijn en plaats hebben gemaakt voor een nieuwe passie. En dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee in je bedrijf. Bepaal opnieuw koers in een zandbak sessie.

Business coaching voor Multipassionates

Mix & Match Club

Wil je als Multipassionate een bedrijf bouwen dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid en ben je op zoek naar een compleet business coachings traject? Lees dan alles over deze online en offline training van vier maanden waarin je een stevige basis neerzet voor je bedrijf. 

Zandbak sessie Multipassionates
Scroll naar top