Header_training

Trainingen voor Multipassionate ondernemers

Business coaching voor Multipassionates

Mix & Match Club

Wil je als Multipassionate een bedrijf bouwen dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid en ben je op zoek naar een compleet business coachings traject? Lees dan alles over deze online en offline training van vier maanden waarin je een stevige basis neerzet voor je bedrijf. 

Multistories voor Multipassionates

Multistories voor Multipassionates

Vergroot je zichtbaarheid op een manier die bij jou past. In deze online workshop van een middag ontdek je een onuitputtelijke bron van inspiratie voor berichten op Social Media, blogs, nieuwsbrieven, video's en podcasts. Nooit meer tekort aan inspiratie én genoeg verhalen om te delen.

Kapstoktraining Multipassionates Multidonnas

Kapstok training Multipassionates

Ontdek de rode draad in je bedrijf? De kapstok waar je meerdere producten en diensten aan kunt hangen. Werken vanuit een rode draad geeft focus en richting en zorgt ervoor dat je niet alle kanten op vliegt als Multipassionate ondernemer met een grote behoefte aan afwisseling.

brainstorm sessie voor Multipassionate ondernemers

1-op-1 brainstorm sessie

Je vliegt alle kanten op in je bedrijf en je ziet door de bomen het bos niet meer. Je mist (multi)focus, richting en weet niet meer wat te kiezen. Tijd om terug naar de tekentafel te gaan en samen te kijken naar hoe jij een bedrijf bouwt dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid.

fotoshoot voor ondernemers

Fotoshoot voor ondernemers

Wil je graag foto’s voor op je website of op je Social Media kanalen? Hou je ook van pure en natuurlijke foto’s waarop je helemaal jezelf bent. Geen geforceerde of geposeerde foto’s maar gewoon lekker spontaan. Ik neem je graag mee de natuur in voor een fotoshoot.

mastermind voor multipassionates

Online multipassionates mastermind

Een mastermind is een groeiversneller voor je Multipassionate bedrijf. Je bent op zoek naar een klankbord en sparringpartners die begrijpen hoe jij als Multipassionate in elkaar zit? Kom maar door met die vragen, wij denken graag met je mee zodat jij verder kan groeien met je bedrijf.

Online training: Jouw idee in 5 weken online

Jouw idee in 5 weken online

In 5 weken één van jouw toffe ideeën uitwerken en er een mooi online product of dienst van maken, zonder meteen te investeren in een dure online academie? In deze online power training ga je ervaren dat je veel meer kunt in 5 weken dan je denkt. Ik garandeer je dat je volop actie neemt!

Online Pinterest training voor Multipassionates

Pinterest training

Pinterest is super interessant voor jou als Multipassionate ondernemer wanneer je meerdere producten en diensten aanbiedt en met verschillende doelgroepen werkt. De manier om je online zichtbaarheid te vergroten op een nog groeiend platform en verkeer naar je website te generen.

Scroll naar top