MultiDonnas

Zandbak sessie

8 oktober 2021

"Je ontdekt meer over een persoon in een uur spel dan in een jaar conversatie"
-Plato-

Wat doe jij in de zandbak?

In een tafel zandbak ga jij een opstelling maken. Dat kan gaan over je bedrijf en/of over je privé-leven. Je brengt je huidige vraagstuk in beeld. Waar wil je helderheid over?

Door beelden te gebruiken en deze in de zandbak te plaatsen wordt snel duidelijk waarom je bijvoorbeeld vastloopt en waarom het niet stroom in je bedrijf. Daarnaast is het ook een hele mooie manier om de rode draad te ontdekken in alles wat je tot nu toe hebt gedaan. Of als een samenwerking niet lekker loopt, je overloopt van de ideeën maar weet niet wat te kiezen, of je bent de koers in je bedrijf kwijt bent en zwabbert alle kanten op. De zandbak opstelling kan je veel informatie geven. 

Het opstellen in de zandbak gebeurt intuïtief waardoor er verrassende inzichten kunnen ontstaan. Want je hoofd bemoeit zich er een keer niet mee. 

Het is een verfrissende, creatieve, luchtige én diepgaande manier om inzicht te krijgen in je mogelijkheden, uitdagingen, valkuilen en kansen.

Na de zandbak sessie heb je een duidelijk beeld van welke actie kunt nemen om een andere uitkomst te creëren. 

Zandbak sessie Multipassionates

Investering

Datum
8 oktober 2021 van 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. Thema: Manifesteer je droombedrijf. 

Prijs
€ 79,- exclusief btw.
Inclusief koffie en thee.

Locatie:
Ulvenhout (vlakbij Breda).
Goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Aantal 
Er kunnen max 7 deelnemers mee doen aan de zandbak sessie. Wil je liever een individuele zandbak sessie? Mail dan naar Dionne

Zandbak sessie Multipassionates
Zandbak sessie Multipassionates
Zandbak sessie Multipassionates
Zandbak sessie Multipassionates

Nele Everaert

http://www.appelenboom.be

Wat een heerlijke avond in de zandbak! Ik vond het super fijn om dit een keer te doen. Het bracht me nieuwe inzichten en ook wel bevestiging dat ik op het juiste pad zit. Dionne slaagt er als geen ander in om een ontspannen en veilige sfeer te scheppen waarin iedereen gewoon zichzelf mag zijn. Dat doet ze door zelf ook gewoon te zijn wie ze is. Een krachtige methodiek begeleid door een warme, wijze vrouw. En er was super lekkere cake en thee!

Henriette Hattenbach

ww.burohattenbach.nl

Bij Dionne heb ik een Zandbaksessie gedaan. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Maar wat was het leuk!  Het was fijn om Dionne te ontmoeten en bezig te zijn met het opstellen van allerlei leuke objecten in de zandbak waarbij een verhaal ontstond met mooie en verrassende inzichten. Het was voor mij fijn spelen waardoor er ruimte ontstond om op een andere manier te kijken naar mijn huidige en toekomstige situatie. Het was interessant wat er gebeurde. Verklaren kan ik het niet. Interessant was het wel. Zeker een aanrader! 

Multipassionate Multidonnas

Wie is Dionne?

Business- enTransformatie coach. Ik blijf mezelf voortdurend ontwikkelen omdat ik ongelooflijk veel energie krijg van nieuwe dingen leren, ontdekken en creëren.

Ik ben een Multipassionate in hart en nieren en weet feilloos waar de kracht, valkuil, uitdaging én behoefte van veelzijdige ondernemende vrouwen ligt. De afgelopen jaren heb ik meer dan honderd Multipassionate ondernemers geholpen met het creëren van een bedrijf dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid.  

Zandbaksessie Multipassionates
Zandbak sessie Multipassionates
Zandbak sessie voor Multipassionates
Zandbak sessie Multipassionates
Scroll naar top